Apple iPhone 6S 64GB Wit B grade 160226

Ga voor de iPhone 6S compleet met 4,7 inch Retina touchscreen, A9 processor, 12 megapixel camera én 3D touch waarbij je nóg meer functies kunt ontdekken op je telefoon! Het design is van glas en aluminium waardoor het toestel een premium feel meekrijgt.
Deze iPhone 6S is ee B-grade device. Een B-grade refurbished iPhone heeft een extra scherpe prijs en is in perfecte technische conditie maar bevat zichtbare cosmetische gebruikerssporen. Alle eventuele defecten en onderdelen zijn vervangen.
Let op: Dit artikel is refurbished! Al onze refurbished artikelen worden verkocht met 24 maanden garantie en zijn tot wel 60% goedkoper! Hoe meer sterren een product heeft, hoe minder gebruikerssporen en hoe beter de kwaliteit van het product.
J-Services.nl Apple iPhone 6S 64GB Wit B grade 160226
Apple iPhone 6S 64GB Wit - B grade
PRIJS: 459.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.