Apple iPhone SE 16GB Wit A grade 157056

Ontdek de budgetvriendelijke iPhone SE met een ruime keuze uit kleur en intern geheugen. Het toestel is uitgerust met een 4 inch scherm en krachtige Apple A9 chip voor vloeiende beelden. Maak de mooiste foto’s met de 12 megapixel camera aan de achterzijde of ga voor videobellen met de camera aan de voorzijde.
Een refurbished iPhone met A-grade classificatie is vrijwel niet van nieuw te onderscheiden en bevat enkele licht cosmetische gebruikerssporen en zijn in perfecte technische conditie.
Let op: Dit artikel is refurbished! Al onze refurbished artikelen worden verkocht met 24 maanden garantie en zijn tot wel 60% goedkoper! Hoe meer sterren een product heeft, hoe minder gebruikerssporen en hoe beter de kwaliteit van het product.
J-Services.nl Apple iPhone SE 16GB Wit A grade 157056
Apple iPhone SE 16GB Wit - A grade
PRIJS: 299.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.