CoverBuddy iPad mini 23 Red 71756297

* Dunne beschermende case gemaakt van polycarbonaat * Perfect te combineren met de Smart Cover voor de iPad mini Retina * Stijlvol design * Rubberen coating beschermt de case tegen krassen * Verpakking bevat een anti-statische screenprotector, twee headphone jack protectors en twee connector protectors De CoverBuddy™ is een perfecte aanvulling op de Smart Cover van Apple. De iPad mini Retina hoeft slechts in de case geklikt te worden en is direct beschermd en bruikbaar. De case beschermt de gehele achterkant van de iPad mini Retina. Door de kleine uitsparingen voor de knoppen, speaker en camera blijven deze altijd beschikbaar. De CoverBuddy™ zelf wordt beschermd door een duurzame rubberen coating in bijpassende kleur, waardoor hij langer meegaat.
J-Services.nl CoverBuddy iPad mini 23 Red 71756297
CoverBuddy iPad mini 2/3 Red
PRIJS: 9.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.