Apple iPhone 6S 64GB Goud A grade 157025

Ga voor de iPhone 6S compleet met 4,7 inch Retina touchscreen, A9 processor, 12 megapixel camera én 3D touch waarbij je nóg meer functies kunt ontdekken op je telefoon! Het design is van glas en aluminium waardoor het toestel een premium feel meekrijgt.
Deze iPhone 6S A-grade is een refurbished iPhone met een scherpe prijs en is in perfecte technische conditie maar bevat lichte cosmetische gebruikerssporen. Eventuele defecten zijn vervangen.
Let op: Dit artikel is refurbished! Al onze refurbished artikelen worden verkocht met 24 maanden garantie en zijn tot wel 60% goedkoper! Hoe meer sterren een product heeft, hoe minder gebruikerssporen en hoe beter de kwaliteit van het product.
J-Services.nl Apple iPhone 6S 64GB Goud A grade 157025
Apple iPhone 6S 64GB Goud - A grade
PRIJS: 499.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.