Apple iPhone 6S Plus 32 GB grijs 151271

Apple heeft de iPhone 6s Plus voorzien van 3D Touch. Deze technologie zorgt ervoor dat multitasken nog makkelijker gaat doordat het onderscheidt maakt tussen de manier waarop het scherm aangeraakt wordt. Het design van de iPhone 6s Plus is gelijk gebleven aan de voorganger. De body van het toestel bestaat uit krasvrij glas en aluminium. Deze materiaalkeuze zorgt voor een premium design. Daarnaast is de iPhone 6s leverbaar in een nieuwe kleur: roségoud. Uiteraard wordt het nieuwste toestel voorzien van het nieuwste besturingssysteem. De iPhone 6s Plus wordt geleverd met iOS 9 wat nog sneller en gebruiksvriendelijker werkt.
De Apple iPhone 6s Plus is dus een geschikte telefoon wanneer u een groot toestel zoekt dat voorzien is van de nieuwste technologie. Zoekt u een toestel dat ook over deze innovatieve mogelijkheden beschikt maar kleiner is? Dan is de iPhone 6s interessant voor u. Bent u bang dat u geen gebruik maakt van deze mogelijkheden, bekijk dan de iPhone 6 of iPhone 5s eens.
J-Services.nl Apple iPhone 6S Plus 32 GB grijs 151271
Apple iPhone 6S Plus 32 GB grijs
PRIJS: 739.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.