Apple iPhone 7 Plus 32GB Zwart i.c.m. Nieuw 1jarig TMobile Go 1 jr. Go Unlimited Onbeperkt Bellen en Data NL 10 GB EU USA Toestelkrediet 28.5 70d5aac1fd0c0846399881f02ca37900

De iPhone 7 Plus is er in 5 kleuren: zwart, gitzwart, roze, zilver en goud. Met een 5.5 inch kraakhelder display is het het meest kleurrijke scherm tot nu toe. Nieuw aan de iPhone 7 Plus is dat ‘ie spat- en waterbestendig is. Ook de camera is onder handen genomen: met optische beeldstabilisatie, een diafragma van ƒ/1.8 en een lens die uit zes elementen bestaat. Zo maak je nog mooiere foto’s en video’s bij weinig licht. En dankzij de brede kleurregistratie en andere geavanceerde verbeteringen spatten je foto’s van het scherm. De selfie-camera heeft niet alleen een hogere resolutie, maar legt ook meer kleuren vast. Zodat je nog mooier op je selfie staat. Is het licht niet optimaal? De Retina Flash zorgt ervoor dat de kleur is afgestemd op het omgevingslicht, voor meer natuurgetrouwe huidtinten. iPhone 7 Plus heeft de krachtigste chip die ooit voor een smartphone is gebruikt. Het is niet alleen de snelste iPhone tot nu toe, maar ook de efficiëntste. Dit is te danken aan de geheel nieuwe architectuur van de A10 Fusion-chip: alleen wanneer nodig gaat de verwerkingssnelheid omhoog en op andere momenten werkt de chip juist heel zuinig. En omdat de batterij langer meegaat, kun je twee keer zo snel werken als op iPhone 6 en toch langer door zonder opladen.
J-Services.nl Apple iPhone 7 Plus 32GB Zwart i.c.m. Nieuw 1jarig TMobile Go 1 jr. Go Unlimited Onbeperkt Bellen en Data NL 10 GB EU USA Toestelkrediet 28.5 70d5aac1fd0c0846399881f02ca37900
Apple iPhone 7 Plus 32GB Zwart i.c.m. Nieuw 1-jarig T-Mobile Go 1 jr. + Go Unlimited - Onbeperkt Bellen en Data NL + 10 GB EU & USA + Toestelkrediet 28.5
PRIJS: 0.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.