Jabra Chill Headset Stereo 9394312e87b6af742e9140947ffb5d3ee73c8ba0

Perfecte pascomfort
De Jabra Chill Stereo Headset 3,5 mm is een stijlvol vormgegeven headset en beschikt over de perfecte pasvorm. De ergonomisch gevormde koptelefoon is voor elk oor geschikt. De Ultimate-fit Eargels -oorkussentjes zorgen voor een perfecte draagcomfort. De oorkussentjes passen zich namelijk moeiloos aan de contouren van je oor, waardoor een goede pasvorm gegarandeerd is. Goede geluidskwaliteit, ook tijdens het voeren van gesprekken
De Jabra Chill is speciaal ontworpen voor mensen die veel onderweg zijn, muziekliefhebbers en sporters. Goede geluidskwaliteit is dus essentieel en daarom biedt de Jabra dan ook levendige stereomuziek. Met de gecombineerde regeleenheid op de microfoon zijn ook op een heldere en uitstekende manier gesprekken te beantwoorden en te beëindigen. De kabellengte bedraagt 900mm. De headset is compatibel met alle telefoons die over een 3,5mm-aansluiting beschikken. Ze zijn ideaal voor de overdracht van eersteklas muziekkwaliteit en vormen een perfecte combinatie met een smartphone, MP3-speler of computer.
J-Services.nl Jabra Chill Headset Stereo 9394312e87b6af742e9140947ffb5d3ee73c8ba0
Jabra | Chill Headset Stereo
PRIJS: 14.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.