Samsung Galaxy S7 zilver 145169

Met de Samsung Galaxy S7 brengt Samsung weer een prachtig high-end toestel op de markt uit de S-series. Het design zou net als zijn voorganger de Galaxy S6 bestaan uit een dunne behuizing van aluminium en glas gecombineerd met een soortgelijk formaat van een 5.1 inch 4K Super Amoled touchscreen met een resolutie van 2560×1440 pixels.
12 Dual Pixel camera
Met de S7 heeft Samsung gekozen voor slechts 12 megapixels. Maar dat houdt niet in dat de camera slechter is door het gebrek aan megapixels, sterker nog, de camera heeft een heldere F1,7 lens waardoor meer licht op de beeldsensor valt om foto’s er scherm en vol details te laten weergeven. Daarnaast bevat het toestel een Dual Pixel Sensor waardoor de autofocus snel en naadloos verloopt. De professionele Dual Pixel Sensor, ook wel Dual Pixel camera kan net zo snel focussen als je ogen! Gecombineerd met een Exynos-chip kun je vloeiend overschakelen naar je favoriete apps, filmpjes en video’s. Daarbij bevat het toestel razendsnel draadloos opladen, 4G+ en NFC voor een snelle betaling. Ruimte te kort? Niet meer met de Galaxy S7! Ondanks de gelijkenissen met de S6 heeft de S7 wel een optie tot het uitbreiden van intern geheugen!
J-Services.nl Samsung Galaxy S7 zilver 145169
Samsung Galaxy S7 zilver
PRIJS: 448.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.