Touchscreen Gloves Two Tone Fuzzy Black 71756156

* Touchscreen handschoenen voor het bedienen van een smartphone, tablet of eReader * Comfortabel en houden de handen goed warm * Voorzien van speciaal geleidend garen die het mogelijk maken de device te bedienen * Bevat spandex, zodat iedereen deze handschoenen past * Ideaal voor wintersport, op een koud treinstation of tijdens outdoor activiteiten Met de Touchscreen Gloves kan de smartphone, tablet of eReader worden bediend zonder koude handen te krijgen. Doordat de handschoenen spandex bevatten, sluiten deze prettig rondom de hand en vingers aan. Bedien de smartphone of tablet feilloos in de koude wintermaanden zónder uw handschoenen uit te trekken.
J-Services.nl Touchscreen Gloves Two Tone Fuzzy Black 71756156
Touchscreen Gloves Two Tone Fuzzy Black
PRIJS: 24.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.