Sony Xperia M5 zwart 128083

Ben je op zoek naar een high end smartphone waarbij je prachtige foto’s kunt maken, ook terwijl het buiten regent? De Sony Xperia M5 is een waterbestendig toestel waarbij ook het LCD-IPS scherm gemaakt is van krasbestendig glas. Met een resolutie van 1920 x 1080, 64-bits 2.0 Ghz Octa-core processor, 2600 Mah batterij en 16GB geheugen, uitbreidbaar met een SD-kaart tot wel 200GB heb je een smartphone in je handen die op al jouw wensen is afgestemd.
21.5 Megapixel camera
De Sony Xperia toestellen staan natuurlijk bekend om hun goede camera’s. En ook in de Sony Xperia M5 zit een krachtige 21.5 megapixel camera om de mooiste foto’s mee te maken. Waar je ook bent, je foto’s zullen ontzettend scherp zijn en uitstekend belicht. Met de 13 megapixel camera aan de voorzijde zijn ook je selfies vol kleur en helder! Daarbij is filmen een genot met deze telefoon want ook de video’s worden gemaakt in 4k-kwaliteit waardoor je altijd kunt genieten van een schitterend beeld vol kleur. Op vakanties heb je geen camera meer nodig behalve je telefoon, extra handig!
Stof- en waterdicht
Met een slim ontwerp heeft Sony ervoor gezorgd dat de Sony Xperia M5 gemakkelijk met klepjes stof- en waterdicht is zodat je toestel tot een diepte van 1,5 meter tot wel 30 minuten lang onder zoet water kan blijven! Ook de besturing is gemakkelijk in gebruik. Met het gebruikersvriendelijke Android 5.0 Lollipop kun je al jouw favoriete apps installeren en naast elkaar draaien zodat ook multitasken soepel verloopt. Maak ook gebruik van het snelle 4G netwerk want de M5 is tevens 4G ready.
J-Services.nl Sony Xperia M5 zwart 128083
Sony Xperia M5 zwart
PRIJS: 259.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.