Wiko Sunny Dual Sim wit 160170

De Wiko Sunny Dual Sim is een kleine budgetvriendelijke smartphone voorzien van allerlei specificaties die niet onder doen voor een high end toestel. De naam zegt het al, de Sunny komt met handige Dual Sim functie zodat je deze telefoon voor zowel privé als zakelijk kunt gebruiken.
De Sunny komt met een krachtige quad-core processor met 512 MB aan werkgeheugen waardoor deze telefoon niet alleen snel reageert, maar ook het wisselen tussen apps verloopt soepel. Daarnaast draait het toestel op Android 6.0 Marshmallow en is uitgerust met een 4 inch touchscreen en een 5 megapixel camera aan de achterzijde voor het maken van leuke foto’s en video’s. De Sunny heeft 8 GB opslaggeheugen, uitbreidbaar middels een SD kaartje naar 64 GB. Kortom, een voordelig toestel voor een prachtige prijs!
J-Services.nl Wiko Sunny Dual Sim wit 160170
Wiko Sunny Dual Sim wit
PRIJS: 65.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.